tiistai 9. helmikuuta 2010

Long term mission

Mulla on iänikuinen projekti löytää hiuksilleni juuri ne täydelliset tuotteet. Hiukseni ovat luonnostaan karkeat, liian paksut, taipuisat ja erittäin itsepäiset. Tarkoituksena olisikin löytää tarpeeksi silottavat ja pehmentävät aineet tälle peikkotukalle. En ole vielä koskaan törmännyt tuotteeseen, joka saisi hiukseni latistumaan. Olen kyllä löytänyt hiuksilleni hyviä aineita, mutta en vain sitä täydellistä. Sen olen kuitenkin hyväksynyt, että ilman suoristusrautaa suoraa tukkaa en tule saamaan. Tässä kuitenkin tämän hetken lempparituotteita, jotka olen hyviksi havainnut.

1. Tigi Catwalk Headshot shampoo ja hoitoaine

Kaikista kokeilemistani shampoista ja hoitoaineista Tigin Headshotit ovat kosteuttavimmat ja pehmentävimmät. Shampoo yksinään ei juuri mitään tee, mutta hoitoaineen kanssa huomaa ison eron. Vaikka nämä tuotteet ovat melko lähellä sitä mitä haen, uskon että parempaa löytyy. Tigin S-Factor Smoothing-tuotteita mun on pitänyt kokeilla jo iät ja ajat, mutta Suomen korkeat hinnat ovat saaneet ottamaan takapakkia. Löysinkin pari brittiläistä nettikauppaa, jossa tuotteet ovat melkein puoleen hintaa, joten tilaan niitä sieltä heti kun nämä ensin loppuvat.

2. Tigi Catwalk Fashionista Smooth & Shine

Kuumuudelta ja UV-säteiltä suojaava silottava muotoilutuote on loistava. Tuoksu voisi olla parempi, mutta ei tämäkään paha ole. Taitaa olla ensimmäinen muotoilutuote, joka ei saa hiuksiani tahmaisiksi ja korpuiksi. Pisteet siitä! Käytän tätä aina ennen suoristusraudan käyttöä.

3. Wella Lifetex Sun color preserve cream - hiuksiin jätettävä hoitoaine

Kokeilemistani hiuksiin jätettävistä hoitoaineista paras. Kosteuttaa hiuksiani tehokkaammin kuin esimerkiksi L'oreal Serie Expertin Absolut Repair leave in conditioner. Tuote sisältää myös väri- ja UV-suojan.


4. Tigi Catwalk Curls Rock Curl Amplifier

En pysty käyttämään muotoilunesteitä, -suihkeita tai -vaahtoja, sillä ne korputtavat hiukseni välittömästi. Siksi suosinkin voidemmaisia muotoilutuotteita ja Curls Rock, Curl Amplifier on yksi niistä. Käytän tätä joka kerta kun teen kiharoita. Toimii myös hyvin taipuisaan tukkaani, jos en halua kunnon kiharoita vaan hiukan laineita ilman rullia tai kiharrinta. Tuoksuu aivan mielettömän hyvälle.

5. Herbina Ultra Style 3-tehoinen syväpuhdistava shampoo
 
Kuva: herbina.fi

Erittäin hyvä syväpuhdistava shampoo ilman silikonia. Tämä on jopa niin hyvää, että hiukset saattavat joskus narskua pesun jälkeen. Loistava hinta-laatusuhde.

2 kommenttia:

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Kuulostaa niin tutulta. Mulla on paksut luonnonkiharat ja maailman itsepäisimmät hiukset. Mä olen löytänyt apua Tigin Dumb Blonde shampoosta ja hoitsikasta ja näin talvella ehdottomia, tukka ei kuivu eikä ole sähköinen niin pahasti. Tykkään myös Curls Rock ja Foxy Curls shampoista ja hoitoaineista, mun tukka pysyy edes jotenkin kuosissa. Curls Rock amplifier on myös mun suosikki, ei korputa hiuksia mullakaan ja käytän sitä päivittäin.

PANDORA kirjoitti...

No hyvä tietää, että itsepäisiä hiuksia löytyy muiltakin :) Onneksi olet löytänyt itsellesi ne hyvät aineet, mä kun vielä etsiskelen niitä :) Curls Rock Amplifier on niin loistava!