maanantai 8. helmikuuta 2010

Toivepostaus: Linzin saappaat

Eräs lukijani toivoi paremmin kuvailevaa postausta uusista Linzi Shoesin OTK:sta. Täältä siis pesee (Huom! Kuvia klikkaamalla saat ne suuremmiksi):

Tämä kuva on otettu päivänvalossa ilman salamaa, joten saappaiden oikea väri näyttää tältä.
Saappaat ovat matalat, mutta korkoa on silti noin sentin verran.
Kengän pohja tuntuu hieman kumimaiselta. Lumessa pystyy vielä ihan hyvin kävelemään, mutta en suosittele pääkallokeleille.
Yritin kuvata saappaan sisäpuolta, jotta sisäpuolen materiaali näkyisi. Valitettavasti kaikki nämä kuvat valottuivat, mutta eiköhän tästä jotain osviittaa saa. En oikeen osaa sanoa mitä materiaalia se on. Jotain pehmeää ja mattapintaista kangasta.

Otin muutamia kuvia saappaat jaloissa, jotta näkisitte miltä ne näyttävät in action. Ottakaa huomioon, että olen vain 157cm pitkä, joten pidemmällä ne asettuvat ihan eri kohtaan. Saappaita voi siis pitää suoraan ylhäällä...


...tai taitettuna.

Tässä vielä saappaat sivuilta sekä suoriltaan että taitettuna:

Saappaat ovat siis kangasta eikä mokkanahkaa. Siskoni kuvaili pintaa "samettimaiseksi". Sen verran huomautettavaa materiaalista, että se kerää itseensä helposti kaikki pölyt ja karvat (jos on joku karvainen otus perheessä) :)


Lopuksi vielä muutama saappaiden (koko 3) korkeuden mitta:
Varren pituus noin 57cm (ei taitettuna)
Pituus maasta asti noin 66cm
Taitoskohta 9cm

Toivottavasti tästä oli apua. En ainakaan keksi enempää informaatiota näistä buutseista.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiitoksia:) tilaukseen lähti, toivottavasti koko on sopiva vielä ja istuu jalkaan hyviin:)

PANDORA kirjoitti...

Ole hyvä!:D Tällaista postausta itsekin kaipailin kun vielä mietiskelin tilaanko vai en. Toivottavasti kaikki natsaa :)

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Alkoi kyllä tulla hirmuinen innostus kuvien perusteella hankkia OTK:t. Oon miettinyt syksystä asti mutta en ole kuitenkaan sitten ostanut ja vielä mietin.

Tosi kivasti havainnollistettu, sulla ne näyttää tosi hyvältä ja mulla on pituutta 160cm joten mulla varmaan olis samanlaiset suunnilleen.

PANDORA kirjoitti...

Kiitos paljon! Hyvä jos yhtään auttoi:) Mä löysin nämä buutsit jo loppusyksystä Linzilä, mutta jahkailin niiden kanssa pitkään!:)