maanantai 22. helmikuuta 2010

Päivän hehkutukset

 Päivän paras hoitoaine

Testasin Feeluniquelta tilaamaani hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja se on ihan loistavaa! Mun hiukset eivät edes tunnu omilta. Kuivista latvoista tuli pehmeät ja kosteutetut. Hoitoaine on tosi paksua verrattuna moneen muuhun testaamaani hiuksiin jätettäviin. Tuoksu on aika voimakas ja saisi olla parempi, mutta ei se nyt ihan kamalakaan ole. Suosittelen tuotetta kaikille joilla on paksut, karkeat ja kuivat hiukset. En tiedä kuinka vaikuttaa hennoissa hiuksissa, sillä tämä on niin paksua ainetta.

Päivän paras asu

Farkkutakit ovat tehneet kovasti tuloaan takaisin, mutta en ole ollut kovin innostunut. Nyt selaillessani lookbook.nu sivustoa löysin kuvan, missä tytöllä on bikerfarkkutakki ja se on aivan ihana. Itse asiassa koko asu kokonaisuudessaan on yksinkertainen mutta kaunis. Vitsit, haluaisin noi kaikki osat asusta itelleni.   

Päivän kauneimmat kengät

Varmaankin upeimmat kengät mitä olen koskaan nähnyt. Christian Louboutinin Petal sandaletit. Tuollaiset kun saisikin kesäksi. Sähkönsininen on todella upea väri ja vaaleanpunaiset hehkuvat romantiikkaa. Mä haluun!!!

4 kommenttia:

Maikko kirjoitti...

Ostin just bikerfarkkutakin lindexistä, siellä niitä löytyy jos kiinnostaa. Lovemeaganin blogissa on muuten ohje miten tollaset kengät voi tuunata itse http://www.lovemaegan.com/search/label/my%20DIY minibudjetin louboutinit :)

PANDORA kirjoitti...

Hei kiitos tosi paljon tiedoista. Täytyy laittaa korvan taakse! :)

Marmu kirjoitti...

Löysin Asoksen alesta ton tyylisiä takkeja.

http://www.asos.com/Vila/Vila-Sasa-Denim-Military-Jacket/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1066201&cid=5536&Rf-100=Jackets&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=DarkDenim

PANDORA kirjoitti...

Kiitos paljon vinkistä :)