maanantai 15. helmikuuta 2010

Chapurin spring collection 2010


Vaikka Chapurinin kevään malliston värimaailma ei edustakaan sitä mistä yleensä inspiroidun, löytyi sieltä kuitenkin paljon ihania yksityiskohtia:

- läpikuultavat kankaat
- musta yhdistettynä kermanvalkoiseen ja nudeen
- mustat ruusupannat
- mustat sukat kermanvärisissä nilkkureissa
- epäsymmetrisyys
- lyhyet helmat

Kuvat: nymag

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Tää ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen... Olen suunnitellut koiran hankintaa jo jonkin aikaa... mua vähän kuitenkin arvelluttaa, että miten selviäisin sen kanssa...Oletko itse kertaakaan katunut koiran hankkimista (edes vähän)? Entä tuntuuko sinusta että jouduit luopumaan jostakin hankkiessasi koiran? Voisitko listata hyviä ja huonoja puolia koiran hankinnasta?

Minkä rotuinen sun koira muuten on? pommi vai kleini?

Kiitos paljon!!

PANDORA kirjoitti...

Moi!

Ensinnäkin, tosi hienoa, että pohdit asiaa, etkä vain hetkellisesti päädy koiran ottoon:) sillä koira on kuin pieni lapsi johon on sitouduttava sen elämän ajan.

Mun koira on rodultaan Pomeranian.

Jos lähdetään ensin niistä miinuksista niin täytyy muistaa, että:
-koira on todella seurallinen, joten esimerkiksi koulun tai töiden jälkeen ei voi jäädä mihinkään vaan on mentävä suoraan kotiin koiran luokse. Olin tottunut monesti jäämään kaupunkiin töiden jälkeen, joten tässä yksi asia josta luovuin eli vapaus mennä ja tulla oman mielen mukaan.
-Toiseksi jos olet hankkimassa minikoiraa kuten esim pommia tai chihuahuaa niin jotkut näistä eivät opi koskaan täysin sisäsiisteiksi, varsinkin jos koira jotuu olemaan yli 4h yksin, sillä niiden pieni rakko ei kestä(isot koirat on helpompi saada sisäsiistiksi). Sellaisella, jolla on oma piha johon voi koiran helposti päästää, oppii huomattavasti nopeammin ja paremmin sisäsiistikisi.
-Lopuksi vielä pari miinusta, jotka eivät mielestäni isoja ole. Koiran elättämiseen menee rahaa, tietty pieni koira ei suuria määriä syö.
-Sitten vielä se, että koira voi sairastua yllättäen tai loukkaantua onnettomuudessa, johon varmasti kuluu rahaa.
-Koira voi myös kiintyä omistajaansa niin vahvasti, että roikkuu kokoajan perässä, hyvänä esimerkkinä oma koirani. -Haukkuminen on myös yksi miinus.

Plussia ovat:
-esim. oma koirani ei ole täysin sisäsiisti, mutta tarpeentullen tekee asiansa kylppäriin, joka on huomattavasti helpompi siivota kuin olohuoneen parketti (mulla on siis narttukoira.
-Chiquissä on paljon ärsyttäviä piirteitä, mutta silti se on ihana vauva joka aina odottaa innoissaan kun tulen kotiin.
-Kysyit, että olenko katunut koskaan? Muutaman kerran on tullut mieleen, että en jaksa sitä, mutta en ikinä pystyisi Chiquistä luopumaan.

Jos otat nämä miinukset huomioon, mutta silti niistä huolimatta haluat koiran niin voin sanoa että olet valmis koiran ottoon eikä suurempia yllätyksiä pitäisi tulla.

Ja jos todella päädyt koiran hankintaan, muistutan että kannattaa hankkia hyvältä kasvattajalta, vaikka et aikoisikaan viedä näyttelyyn ja vaikka se maksaisikin pari sataa enemmän. Se on aika hyvä takuu koiran terveydestä.

Toivottavasti tästä oli apua ja kysy lisää jos jäi jokin asia mietityttämään, mulle ei ainakaan nyt tule mieleen enempää :)