lauantai 20. helmikuuta 2010

Stripes

Mulla ja kaverilla oli eilen ihan hauska baarikierros, vaikka päädyttiinkin lopulta samaan paikkaan mistä aloitettiinkin. Vitsit tuolla oli niin kylmä illalla, (mutta niinhän siellä oli tänäänkin) ettei pitkiä matkoja pystynyt kävelemään.  Huomenna pitäis tulla kunnon lumimyräkkä tänne Tampereelle. Apua!

Tässä pari jäätävää kuvaa eiliseltä:

Paita ja neuletakki H&M, laukku ja niittiranneke Jimmy Choo For H&M, saappaat Linzi Shoes


Sitten tähän päivään! Päivän työasu oli melko raitapainotteinen:

 Neuletakki ja mekko JC, farkkuleggarit Gina Tricot, nilkkurit Vagabond, panta ja kukka Glitter

Käväisin aamulla Gina Tricotin sivuilla ennen töihin lähtöä ja ihastuin yhteen hameeseen. Tauolla menin sitten sovittamaan sitä ja hame lähti mukaan vajaalla kympillä.

<3

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

ai hitsinpimpula, mäkin haluan tommosen raitapompulan! se mariennekarkkiamuistuttava hiusklipsikin on jättekiva, mut pompulana aivan must. palaan siis asiaan ;)

juu, jäätäväähän oli eilen ja tänään varsinkin! kävästiin vähän hillumassa tuossa juuri, mut tultiin sillä meidän superaikaisella, mutta vikalla bussilla tänään takas, ettei olis taas mennyt taksireissuksi niinkuin eilen :P koska kävellä ei ois taaskaan voinut normivaatteeissa kahta kilsaa..

mut hei ,täytyy velä sanoo, vaikka tuleekin superpitkä kommentti, et mä en tienny et sulla oli tänään töitä :D mut toivottavasti ehdit nukkumaan silti! kiva asu tänäänkin :)

-SL kirjoitti...

kiva mekko ja niittiranneke

PANDORA kirjoitti...

Anna,
ei haittaa, mä tykkään superpitkistä kommenteista :)ja sain ihan kivasti nukuttua, vaikka aamulla väsyttikin :)Hyvä että pääsitte turvallisesti taksilla kotiin. Kiitos ja palataan asiaan! :D

*~SL,
kiitos :)