torstai 11. helmikuuta 2010

Baby Blush

Päätin vihdoinkin, millä värjään hiukseni seuraavaksi ja kävin hakemassa uuden väripakkauksen. L'orealin Casting Creme Gloss paketit sattuivat olemaan tarjouksessa Anttilassa ja mukana tuli vielä huulikiiltokin. Loistojuttu!
Koska mustanruskea väri näyttää hiuksissa aina (ainakin mun hiuksissa) ihan pikimustalta, ajattelin kerrankin kokeilla tummanruskeaa, jospa se olisi enemmän sitä mitä haen. Testasin tuota huulikiiltoa ja vaikutti kivalta. Näyttää varmasti vielä paremmalta kylmänsävyisellä iholla, sillä mun lämpivänsävyisen ihon kanssa se jotenkin riiteli.
  
Sitten vielä pikku shoppailuvinkki, nimittäin H&M:ssä saa -20% valitsemastasi tuotteesta. Alennus on voimassa 17. helmikuuta asti. Itselläni oli tänään niin kiire, etten ehtinyt kunnolla tarjontaa katsoa, mutta ehkäpä huomenna kerkeisin paremmin. Näin ainakin yhden kivan bikermallisen nahkatakin, mutta pienin jäljellä oleva koko oli 36 :(


Hauskaa iltaa, mä jatkan tv:n katselua näiden parissa...  

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo sama kampanja on voimassa koko maan h&m liikkeissä, eikä alennuksen saadaksen tarvitse edes sitä kuponkia. Täältä lahdesta löytyy ainakin niitä bikertakkeja yllinkyllin.

PANDORA kirjoitti...

No hyvä että kampanja on koko maassa :) En viitsinyt lähteä mainostamaan kaikille jos ei olisi ollutkaan. Harmi että Tampereelta on pienet koot loppu.

Marmu kirjoitti...

Mä käytän tosta väristä ruskeaa ja saan sillä aina aikaiseksi tummanruskeat hiukset. Ihan hyvä siis valita se astetta vaaleampi väri varmaankin.

PANDORA kirjoitti...

Joo mäkin oon samaa mieltä. Huomenna tai ylihuomenna näkee sit lopputuloksen :)