perjantai 5. maaliskuuta 2010

Yesterday

Kävin eilen ostamassa Biothermin Aquaradiance Comfort-meikkivoiteen, joka on ehdottomasti mun lemppari meikkivoiteista. Testasin välillä Cliniquen kuivalle iholle tarkoitettua, mutta se ei ollut läheskään yhtä hyvää. 

Biothermin AC sulautuu ihanasti omaan ihoon ja on todella luonnollisen näköinen, (kun taas Cliniquen meikkivoiteesta jäi hieman pakkelimainen pinta) mutta peittää kuitenkin kivasti pikkuvirheet eikä kuivata ihoa. Plussaa myös UV-suojasta. Normaali hinta Sokoksella 33 euroa, mutta tässä kuussa S-etukortilla saa -20% kaikista Biothermin meikkivoiteista. 

Sain myös oston yhteydessä pienen Eau D'Énergie näytepullon, joka on virkistävä ja energiaa tuova armomaterapeuttinen vartalotuoksu. Kokeilin sitä äsken ja se todellakin on virkistävä ja raikas. Tuoksu sisältää 27% hedelmäesanssia mm. appelsiiniä, mandariinia, aprikoosia ja sitruunaa. Mulle tulee ensimmäisenä tuoksusta mieleen kesä ja kylpylä. Oi, kesä tule jo! Joka tapauksessa pidän tästä paljon ja pullo tulee ehdottomasti käyttöön!  


Lopuksi vielä eilisen päivän työasu:

 Paita ja farkut Ginasta, neuletakki Hennesiltä, saappaat Sixtysevenin ja panta Glitteristä

2 kommenttia:

Marmu kirjoitti...

Tosi ihanan värinen toi paita.

PANDORA kirjoitti...

Kiitos! Mäkin tykkään tosi paljon tosta väristä :)