lauantai 20. maaliskuuta 2010

Golden Rockstar

Huhhuh! Nyt on taas työt tältä viikolta hoidettu. Huomenna on ansaittu lepopäivä ja maanantaina ollaan taas erittäin virkeitä työläisiä ;) Meillä oli tänään töissä pukeutumisteema nimeltä Golden Rockstar. Kyseessä on kevään uusi mallisto, jonka väriskaala on musta ja kulta. Tällä asulla sitten mentiin:

 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau, hyvältä näyttää, vaikkei ehkä ookkaan ihan sun ominta tyyliä! Onks noi kaikki asusteet sun omia, vai saitko ne töistä käytöön, vai...?

-E-

PANDORA kirjoitti...

Kiitos paljon! Oon samaa mieltä, että onnistuin, vaikken normaalisti tälläin pukeutuiskaan. Ja lainassa olivat :)

Anonyymi kirjoitti...

Joskus aikoinaan kun näki ensimmäisiä kertoja kadulla shortsit ja sukkahousut yhdistelmiä, ne näytti tosi hassulta. Varmaan se hassuus johtuu siitä, että ensimmäisenä tulee mielee nuo 80-luvun jumppavideot ja saman aikakauden mies juoksijat, jotka juoksivat shortsit ja sukkahousut jalassa kylmillä ilmoilla.

Nyt kun niihin on jo tottunut, niin ei voi muuta sanoa, kuin että vaikea kuvitella että mikä voisi näyttää paremmalta päälläsi kuin tuo asu.

PANDORA kirjoitti...

Kiitos! :) Mä en myöskään tykännyt aluksi shortsi-sukkahousu-yhdistelmästä ollenkaan. Samoin kävi noiden leggareiden kanssa. Skippasin täysin ekan vuoden kun ne tulivat Suomeen. Nyt taas en voi kuvitella käyttäväni mitään muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi!! Tosi upee asu sulla tässä:)
Niin te saatte myös lainata töistä koruja, sehän on kätevää.
T:L

PANDORA kirjoitti...

Kiitos paljon! :D