lauantai 27. maaliskuuta 2010

Summer inspiration

Tietyt värit kuten keltainen ja oranssi kruunaavat kesän. Tein pari kollaasia, jotka inspiroivat minua ja saavat yhä enemmän odottamaan ilmojen lämpenemistä...


yellow
Valentinon upea vaaleankeltainen mekko olisi niin täydellinen kesän juhliin. Sitruunankeltainen ohut neuletakki ja korkkarit ovat ehdottomasti kesän ostoslistalla. Essien kynsilakka korostaa ihanasti rusketusta kesällä. Oasiksen oversize clutchiin mahtuu tavaraa enemmänkin. 

Orange
Löysä ja kerrostettu mekko kultaisella yksityiskohdalla on jotain niin täydellistä. Rimmelin oranssi huulikiilto oli viime kesän ehdoton suosikki. Topshopin löysä toppi sopii rentoon kesään kuin nenä päähään. Jättisormus sopii myös juhlavampaan tilaisuuteen. Bloomingdalesin yksiolkaiminen kerrosmekko tuo rusketuksen esiin. Rypytetty clutch on niin suloinen, että sellainen on pakko saada.

3 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Ihania vaatteita yms!

Anonyymi kirjoitti...

Tulee niiin kesä mieleen näistä väreistä! Kevättä todellakin odotellessa.. Mitenkä mulla on jostain jääny sellanen muistikuva, etä joskus et kauheesti tykänny oranssista väristä vaatteissa! Vai taidankohan vaan muistaa omiani;))
T:Laura

PANDORA kirjoitti...

*~SL,
kiva että tykkäät :)

Laura,
Oot ihan oikeassa, etten vielä kolmisen vuotta sitten voinut sietää oranssia. Pikkuhiljaa olen alkanut tykkäämään enemmän ja enemmän :)