keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Tuliaisia Aasiasta

Tässä olis nyt niitä tuliaisia, jotka isä toi eilen mukanaan:

Isä oli ostanut mulle kaksi Kiinalaista Cheongsamia Singaporesta. Sininen on pienin koko, mitä kaupoista löytyi. Mietin aluksi, että mahtaako se mahtua mulle, mutta sitten kävi niin, että se onkin vähän liian iso. Tiesin olevani pieni, mutta luulin aasialaisten olevan minuakin pienempiä. Kullanvärinen cheongsam on kokoa isompi ja se on muutenkin pidempi malli. Se ylettyy mulla juuri ja juuri maahan asti.

 
Sitten sain tiikerikoristeen Tiikerinvuodelle, joka on varmaankin suloisin pehmolelu minkä olen nähnyt. Sen lisäksi sain kattoon ripustettavan "rahaa tuovan" koristehärdellin.

Sain myös uuden kamerapussukan, joka on paljon kätevämpi kuin vanha kamerapussini. 

Oikeastaan ainoat tuliaiset mitä pyysin tuomaan olivat pistaasipähkinät ja seesamsiemenpatukat. Sainkin näitä sitten vähän enemmän. Takimmainen pussi on ostettu Singaporesta ja muut Malesiasta.

Myös Chiqui sai tuliaisia. Heijastimella varustettu kaulapanta on erinomainen pimeällä säällä. Panta otetaan käyttöön viimeistään syksyllä. Koirille tarkoitettu kaulakoru on aika hauska, mutta se jää piiloon Chiquin paksun turkin alle.

Näiden lisäksi sain myös sinisen kaulahuivin, joka on väriltään tosi kiva, mutta se on fleeceä, enkä oikein osaa käyttää sitä, joten huivi meni takaisin isän mukana, jolla on sille enemmän käyttöä. 

2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

kivat tuliaiset :)

PANDORA kirjoitti...

Niin on :)