torstai 11. maaliskuuta 2010

The big spender keeps on spending

Mun ei siis edelleenkään pitänyt ostaa tässä kuussa enää mitään...tai no, oikeastaan menin H&M:lle etsimään sähkönsinisiä sukkahousuja, mutta ei siellä ollut niitä. Törmäsin kuitenkin melkoiseen määrän kivannäköisiä jakkuja. Päädyin lopulta sovituskoppiin harmaan, hiekanvärisen ja tummansinisen jakun sekä yhden perusmustan puuvillapaidan kanssa. 

Orgaanisesta puuvillasta tehty pitkähihanen sopi mainiosti päälle ja lähti heti mukaan, sillä olen muutenkin etsinyt sellaista. Kolmesta jakusta tummansininen vaikutti lupaavimmalta, mutta jakku on hieman iso (yllätys), joten pohdiskelin pitkään otanko sen vai en. Lopulta se lähti mukaan, koska jos alle laittaa vähän useamman paidan se näyttää hyvältä, sitäpaitsi metsästyksessä on muutenkin ollut tummansininen jakku. Etsimäni oli kyllä tarkoitus olla ohuempi ja lyhempi sekä yksityiskohtina kullanväriset napit, mutta voi olla etten törmää tätä parempaan jakkuun, enää tänä keväänä. 

Tuhlaajatytön kootut selitykset: "Vaikka tämä ei ole ihan täydellinen, tarvitsen sitä kuitenkin ja syystä että...se on siis ihan pakko saada!"



Päivän asuna mulla oli tänään se Ginan uutuuspaita, joten näette sen nyt in action. Olen siihen todella tyytyväinen.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iiiiihana toi jakku! Hyvä et ostit! Ja täällä siis toinen big spender... Mutta hei, pitäähän kova uurastus töissä palkita jotenkin, vai mitä? ;)

PANDORA kirjoitti...

Kiva että tykkäät! :) Mut joo, todellakin! Raskaat työt vaatii kalliit huvit, vai miten se meni ;)