torstai 19. marraskuuta 2009

Vaatekriiseilyä ja tyttö kameran takana

Heips! Oli pientä vaatekriisiä aamulla, kun yritin valita vaatteita kolmeen eri tilaisuuteen. Onneksi oli sisko makutuomarina. Yksi asu selvisi kokonaan, toinen asu osittain ja kolmas...ööh on vähän epäselvä edelleen. Pitää valita se sitten fiiliksen mukaan, kun se on ajankohtaista :)   




Huomenna aamulla klo 00.02 eli muutaman tunnin kuluttua tulee odotetun Twilight-saagan toinen osa New Moon leffateattereihin. Itse olisin alunperin halunnut mennä katsomaan sen ensi-iltaan, mutta sitten tajusin että voi mikä ryysis siellä on. Sain ihan tarpeeksi viime lauantaina



En voi muutenkaan sietää minkäänlaista melua ja penkkien potkimista kun käyn elokuvissa. Mitä vähemmän porukkaa sen parempi. Mielummin odotan muutaman päivän kun ei se elokuva siitä muutu miksikään. Eikä täällä Suomessa ensi-illat koskaan ole sitä luokkaa mitä maailmalla. Ei se Robert Pattinson tänne ensi-iltana tule vaikka kuinka moni sitä toivookin :)


Juuri kun pääsin eilen sanomasta, sainkin tälle päivälle kuvaajan. Tai no kyse ei ollut niinkään saamisesta vaan käskemisestä; "Saat ottaa musta sitten kuvan!"  Lopussa myös kuva itse kuvaajasta.



Huivi niin vanha etten muista mistä on ostettu, takki ja trikoot H&M:stä, mekko Sister Pointin, nahkakäsineet Vilasta ja laukku Biancosta



Neiti kuvaaja, vaatekriisin makutuomari ja mun sisko <3

 New Moon kuvat: www.photobucket.com


Tykkäätkö sinä ensi-illoista? Vai onko joillain muillakin samanlaisia tuntemuksia leffassa käynnistä?

Ei kommentteja: