maanantai 16. marraskuuta 2009

Siivouspäivä ja ostoslistaa

Tämänhetkisellä ostoslistalla on:

Sininen neulottu kaulahuivi ja myssy
(Mieluiten puuvillaa, koska akryyli tekee hiukset sähköiseksi ja villa pistelee iholla.)
 
Valkoinen isohko laukku
(Se Milanosta ostettu valkoinen laukku on sen verran pieni, ettei sinne mahdu tarpeeksi tavaraa.)

Ruskea isohko laukku
(Seppälän ikivanha ruskea laukku on jo niin kulunut, ettei sitä kehtaa enää käyttää.)

Muutama kukkapanta 
(Ne on niin ihania <3)


En tiedä kuinka yleistä tämä on, mutta joka kerta kun olen järjestelemässä jotain tiettyä kohtaa vaatekaapista tai vaatehuoneesta niin lopulta olen järjestänyt ne molemmat ihan uuteen uskoon. Tämän lisäksi kertyy muutama kassillinen vaatteita mitä en käytä. Oikeasti niitä kertyisi useampikin, mutta en millään raaskisi luopumaan. 


Tänään kävi kuitenkin toisin, sillä siivottuani niitä kertyi huomattavasti enemmän. Päätin todella siivota kerrankin kunnolla. Uusia kun tulee lisää niin vanhat täytyy heittää alta pois.






Seitsemän kassia ja kellarissa on vielä joitain takkeja tutkittavana. Yksi noista tosin sisältää mm lakanoita, joita sain äidiltä kun muutin pois kotoo. Nyt mulla on ihan tarpeeksi omiakin ja palautan ne takaisin. Osa vaatteista on täysin käyttämättömiä, joitain on käytetty muutaman kerran ja joitain enemmän. Vanhin taitaa olla jostain 2000-luvun alusta ja uusimmat parin vuoden takaa. Ihan hyvä tehdä välillä jotain hyödyllistäkin kuin pyöriä netissä ja varsinkin nettikaupoissa :)


Mä meen nyt tästä nukkumaan. Alkaa jo pikkuhiljaa väsyttämään...


Ei kommentteja: