sunnuntai 29. marraskuuta 2009

25 kysymystä

Aleina haastoi mut tähän. Kiitos siitä, tätä oli tosi hauska tehdä! :)


1. Kolme viimeisintä ostostani: Suklaakalenteri (kyllä, jatkan edelleen lapsuuden jouluperinnettä vaikka olenkin jo näin vanha. Saa nauraa jos haluaa!:D), kynsilakanpoistoaine sekä Jimmy Choo for H&M leopardilaukku.



2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni: Hetkinen mähän en tunne yhtäkään julkkista. Buu eli ei löydy.

3. Viimeksi googlasin Sonia Rykiel Pour H&M.



4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni on Biancosta ostetut 100 euron korkkarit, joita en ole käyttänyt kertaakaan koska ne ovat liian isot. Samoin yhdet Ellokselta ostetut turkoosit sandaletit.

5. Käsilaukussani on juuri tällä hetkellä lompakko, avaimet, mp3-soitin, bussikortti, nenäliina, aikataulukirja, meikkejä, purkkapussi, huulirasva, kännykkä, harja ja kampa sekä hiuslenkkejä. Taidan olla niitä, jotka raahaa tyyliin koko elämänsä aina mukana ;)

6. Suosikkikatuni koko maailmassa Hmmm...kaikki jotka tulee mieleen on ulkomailla, mutta esimerkiksi Milanon Via della Spiga.

7. Tyypillisin asuni tunika ja trikoot/farkkuleggarit sekä neuletakki.

8. Hienoin/kallein ostokseni Varmaankin Dolcen & Gabbanan D&G vyö ja Guessin laukut. Eipäs ookkaan kun Chiqui <3



9. Olen riippuvainen Chiquistä, shoppailusta, jäätelöstä ja matkustamisesta.

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla: värikäs, tyttömäinen, hiuspannat

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa niin kuolisin! :)

12. En ole ikinä ostanut mitään nelly.comista

13. Parhaat outlet-löydöt empä ole löytänyt mitään. Mun on muutenkin vaikea löytää ikinä tarpeeksi pientä kokoa, saati sitten outletistä, mistä on jo melkein kaikki koot menny.

14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin Gossip Girlin Jenny Humphreyn ja Blair Waldorfin sekoituksen. Mut jos pitää olla joku oikea ihminen niin Jessica Alba tai Vanessa Hudgens.



15. Seuraava suuri hankintani on taulutelevisio tai Gustton laukku. Kumpi onkaan tärkeämpi?

16. Tyyli-ikonini on vielä kadoksissa. Lähimmät ovat GG:n Jenny, Blair ja Serena.



17. Kenkävalikoimassani on arkista matalaa ja korollista juhlavaa sekä kaikkea siltä väliltä, mutta ei tarpeeksi kuitenkaan. Varsinkin ne siniset kengät puuttuu edelleen...



18. Unelmieni laukku on tällä hetkellä Gustton Andrea-laukku.



19. Käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun lähes kaikki ne rahat mitä jää vuokran ja laskujen jälkeen käteen (pieni osa menee ruokaan).

20. Verkossa shoppailen mieluiten H&M:n ja Elloksen nettikaupoissa. Yksi lemppari on Asos vaikka en olekaan tilannut sieltä vielä, mutta asiaan on tulossa muutos ;)

21. Suosikkimuotiblogini on sellainen jossa on lyhyt ja ytimekäs teksti ja paljon kuvia. En jaksa yleensä lukea todella pitkää tekstiä ja jaarittelua. Yksi syy sillekin miksi luen tosi vähän kirjoja.

22. Olen kauneimmillani vain haaveissani.
 
23. Makutuomarinani toimii minä itse. Mä teen aina sen lopullisen päätöksen ja normaalisti olenkin liikenteessä yksin. Apulaistuomarina toimii kuitenkin siskoni. 

24. Hiukseni ovat niin ärsyttävät ja tyhmät. Voisin tehdä jopa oman postauksen siitä, miksi vihaan hiuksiani, mutta ehkäpä säästän teidät siltä :D

25. Toiveammattini on jotain muotiin liittyvää. Olen harkinnut myös kosmetologin alaa ja pidän matkustamisesta. Haluaisin oman yrityksen, missä voisin sekä leipoa, myydä vaatteita, kenkiä ja asusteita sekä taiteilla meikkejä asiakkaille. Mahdotonta? Ehkä! Tällä hetkellä olen kuitenkin erittäin tyytyväinen työskentelemään myyjänä asustekaupassa.


Tämä haaste on kiertänyt lähes joka blogin, joten haastan vain yhden ja kunnian saa *~SL

2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

kiitos!:) odotinkin että joku haastaisi tähän

PANDORA kirjoitti...

No hyvä! :)