lauantai 7. marraskuuta 2009

Something new...something blue

En siis ole menossa naimisiin, vaikka otsikosta saakin sellaisen kuvan :D...vaan se liittyy johonkin minkä ostin tänään. 


Tää lauantai lähti käyntiin jo hyvissä ajoin, sillä lähdin liikenteeseen yhdeksältä, jolloin suuntasin porukoiden kanssa ensin Prismaan ruoka-ostoksille ja sieltä Iskuun. Iskussa oli tällä viikolla sisustusviikko ja kaikki tuotteet alennuksessa 20%. Mukaan lähti ainoastaan seinälyhty, koska ostamaani yöpöytää ei saanut heti mukaan, vaan vasta ens viikolla. Tylsää! :( No, mutta ainakin löytyi...vihdoinkin. Oon meinaan ollut kohta puolitoista vuotta ilman yöpöytää.




Seinälyhdyn alkuperäinen hinta 19 euroa, mutta alennuksen jälkeen jäi noin 15 euroa. Yöpöydän hinnaksi jäi joku 115 euroa alennuksen jälkeen.


Iskusta suunnattiin takaisin kotiin. Vein koiran ulos ja söin nopeasti, jonka jälkeen hyppäsin bussiin kohti keskustaa. Mukaan lähti yksi ainoa vaate, jonka oon jo aikoja sitten jättänyt kaupan henkariin roikkumaan, koska se ei ole ollut täysin sopivan kokoinen. 




En ole vieläkään löytänyt sopivaa sinistä mekkoa, huivia, paitaa, kenkiä, neuletta enkä talvitakkia. Eli toisinsanoen mitään sinistä. Tämä H&M:n biker auttaa nyt vähän tässä asiassa, vaikkei se olekaan kovin ajankohtainen. Tietty, jos tällaisia lämpöisiä päiviä on luvassa lisää lähiaikoina niin sitten kyllä löytyy käyttöä. Samalla sain nyt ensimmäisen bikerini, joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla.





Päällä H&M:n tekonahkatakki ja huivi, JC:n neuletakki ja farkut Gina Tricotin paita ja baskeri, Din Skon saappaat, Milanosta ostettu laukku ja Vilan nahkakäsineet.

2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

hieno lyhty ja takki!

PANDORA kirjoitti...

Kiitos!:) Tuosta lyhdystä pidän erityisen paljon :)