lauantai 14. marraskuuta 2009

Jimmy Choo For H&M



Jos joku ei vielä tiedä, niin tänään tuli Jimmy Choon ja H&M yhteistyömallisto myyntiin. Osa bloggaajista pääsi jo eilen tämän malliston VIP-lanseerausiltaan shoppaileen. Valitettavasti en itse kuulunut näiden onnekkaiden joukkoon.  Tässä siis mun tämän päivän ihana tarina... :)


Jostain syystä luulin, että Tampereen H&M aukeaa klo 10 normaalisti ja tänään myös. Kello oli aamulla 8.30 kun sattumalta luin jonkun blogista, että poikkeuksellisesti tänään aukeaa jo klo 9. No, mulla oli 10 minuuttia aikaa pukee päälle ja meikata, että kerkesin seuraavaan bussiin. Olin H&M:n edessä noin kaksi sekunttia yli yhdeksän. Porukka käveli juuri sisälle, enkä ehtinyt kuulemaan koko rannekesysteemiä. Onneksi paikalla oli tuttu myyjä, joka opasti mua ja kertoi samalla, että kyseinen liike aukeaa aina klo 9 (mistä ihmeestä oonkaan saanut sen klo 10 päähäni). Vaatteita sai katsoa ihan vapaasti, mutta kaikki asusteet olivat aidatulla alueella. Kuulin myös, että ensimmäiset olivat jonottaneet jo klo 7:stä lähtien. Eli se rannekejärjestelmä meni niin, että sitä mukaan kun tuli H&M:lle niin sai tietynvärisen rannekkeen ja se rannekkeen väri tarkoitti tiettyä aikaa, milloin pääsee aidatulle alueelle. Alueella sai olla tasan 10 minuuttia ja jos pois lähti niin takaisin ei päässyt. Ensimmäiset pääsivät alueelle 9.15 ja oma aikani oli vasta 10.00. Se leopardikuosinen laukku, jota eniten halusin oli ainoastaan tasan kolme kappaletta. Voitte kuvitella kuinka nopeasti ne katos sieltä ja kun mun aika tuli, jäljellä oli enää muutama koru, pari laukkua (eri mallia kun halusin) ja satunnaisia kenkäpareja. Täytyy sanoa, että ensimmäistä kertaa harmitti, ettei setäni nimeltä Jimmy Choo ole juuri tämä sama kenkäsuunnittelija.


Vaatteita en katsonut ollenkaan. Kengissä ei ollut kokoa 36 jäljellä, sitäpaitsi en ole koskaan kävellyt yli 10cm koroissa, joten jätin ne myös koluamatta. Meinasi tuli itku kurkkuun, kun en saanut toivomaani laukkua. Sain kuitenkin kakkostoiveeni ja siitä lisää alempana. Olin aitauksessa ehkä minuutin ja senkin aikana ehdin kaatamaan jonkun peilin joka oli lattialla. Ei hajonnut onneksi!:D Hennesiltä piipahdin Koskariin ja löysin sieltäkin jotain.


Samaan aikaan kun olin liikkeessä, siskoni päivysti koneella päästääkseen H&M:n nettikauppaan tilaamaan mulle se laukun, mutta kuten arvattiin lievästi ruuhkaa, eikä sinne päässyt. Kun tulin kotiin, avasin koneen ja yritin itsekin päästä sisään, mutta turhaan. Puolituntiakohan yritin päästä ja arvelin sen olevan turhaa, mutta en luovuttanut. Ykskaks pääsin kuitenkin sisään, löysin himoitsemani laukkuni ja menin kassalle. Vasta sitten tajusin että tää on totta ja mä sain sen. Meni noin tunti ja sen jälkeen melkein kaikki oli mennyt myös netistä.


Mitä tästä opinkaan? Ainakin sen, että ensi kerralla olisi hyvä ottaa ajoissa selvää tuosta jonotussysteemistä sekä liikkeen aukiolo-ajoista. En ole kyllä koskaan aiemmin juossut minkään asusteen perässä näin hulluna.


Seuraavaksi tän päivän saalis ja pari aiempaa ostosta, mitkä unohdin esitellä. Leopardikuosisen clutchin esittelen, kun se saapuu kotiin:




Oli aika hauskaa saada noin iso kassi pienelle korulle. No, mutta ainakin se on hieno! :)



Nahkainen niittiranneke noin 30 euroa



Puuvillainen neuletakki JC:stä noin 49 euroa. 



 Tällä hetkellä hiuksilleni paras silottava voide Stockmannilta noin 27 euroa



 Irtopuuteri Body Shopista


 Oliko joku muukin tuolla ryysiksessä tänään? Kerro ihmeessä miten kävi?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulle kelpais toi niittikoru, jos et enää haluakaan sitä kun sait sitenkin sen laukun. ;)

-E-

PANDORA kirjoitti...

Joo täytyy pitää mielessä ;)

-SL kirjoitti...

Kiva että sait haluamasi laukun viimein :)
hmm aika outo systeemi että joku aitaus ja jonotusrannekkeet! itse olisin varmasti kääntynyt ovelta pois :o eihän noihin designerliikkeisiinkään vaadita moista joten jonnekin H&M:lle :D
jännä juttu että sedälläsi on sama nimi :D Calabriassa on muuten postinkantaja nimeltä Gianni Versace!

PANDORA kirjoitti...

Kiitos! Sitä odotellessa...:)Se jonotusranneke-aitaussysteemi oli ilmeisesti sen takia kun aiemmin jotkut on ostanut ihan älyttömästi tavaraa ja myynyt kalliilla e-bayssä. Mut joo empä ole Tampereella aiemmin vastaavaa nähnyt:D

Joo äiti ja isä on naureskellut, kun on tehty niin iso juttu Jimmy Choosta. Eipä taida setä tietää, että sillä on kuuluisa nimi! :)Aika hauska toi Versace-postinkantajakin:D