keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Team Jacob vs Team Edward

Kävin tosiaan maanantaina katsomassa New Moonin. Vaikka yritinkin mennä katsomaan sitä hieman pessimistisellä ajatuksella niin petyin silti. Leffa ei missään nimessä ollut todella huono, muttei läheskään niin hyvä kuin ykkösosa. Tuntui, että koko elokuva eteni niin nopealla tahdilla, että paljon olennaisia asioita jätettiin pois. Ykkösosa oli niin leppoisaa ja sydämen pulssia kohottavaa katseltavaa kun taas tämä oli enemmänkin tappelua ja riehumista. Ohjaajan vaihtuminen oli mun mielestä huono juttu. Yksi asia, mitä odotin eniten oli Volturit. Niitäkään ei näytetty paljon yhtään ja kohtauskin meni vaan naps ohi.




Mutta mitä ihmettä tapahtui Edward Cullenille? Ihan kuin hänen yli-täydelliseen ulkonäköön ei olisi enää jaksettu panostaa nyt kun Edwardia näyttelevällä Robert Pattinsonilla on niin paljon faneja. Lisäksi Edward näytti vanhalta. Toinen mikä hämmästytti oli se ettei Bellalla ja Edwardilla ollut samanlaista kemiaa mitä ykkösosassa. Houkutuksessa odotti vesi kielellä, että pari menee yhteen, mutta Uudessa kuussa se oli vain tylsää.




Edward Houkutuksessa......                     ......ja Uudessa kuussa

Edward ei ollut ainoa, jonka ulkonäkö häiritsi. Myös Nikki Reedin näyttelemän Rosalie Halen hiukset olivat muuttuneet ruman kellertäviksi.




Houkutus                                                    Uusi kuu



Oli elokuvassa jotain to-del-la hyvääkin nimittäin Wolf Pack. Toinen hyvä asia oli Kristen Stewartin näyttelemä Bella Swan. Vaikka tiesinkin miten käy niin toivoin hartaasti, että Bella ja Jacob menisi yhteen. Muutenkin leffan parhaimmat kohtaukset oli ne missä ei näytetty tylsää Edward Cullenia. Voinkin siis ilmoittaa, että vaihdan Team Edwardin Team Jacobiin





Vaikka nyt arvostelinkin elokuvaa melkoisesti, tämä on ainoastaan ja vain mun mielipide. Jotkut minua häirinneet asiat eivät välttämättä häiritse muita ollenkaan. On myös hyvin mahdollista, että olen liian vanha tällä elokuvalle.  Niinkuin jo alussa sanoin elokuva ei ollut missään tapauksessa huono. Leffateattereissa menee tälläkin hetkellä varmasti myös huonompia. Siitä vain puuttui... sitä jotain.

Lisää arvosteluja mm Annalta ja Aleinalta 

Volturien kuva täältä ja Wolf Packin kuva täältä
Edwardin kuvat täältä ja täältä
Rosalie Halen kuvat täältä

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Olen sun kanssasi aivan samaa mieltä, Edward näytti KAMALALTA New Moonissa. Aivan kuin sen ulkonäköön ei tosiaan olisi panostettu ollenkaan, yökkäysreaktio oli ensimmäinen, joka tuli, kun Eddietä näytettiin.

Hyvä arvostelu kyllä!


Team Jacob henkeen ja vereen! :D <3

PANDORA kirjoitti...

Ihanaa kuulla, että joku on mun kanssa samaa mieltä Edwardista. Kiitos kommentista! :)

Team Jacob all the way! :D