tiistai 20. lokakuuta 2009

Tigiä Chiquille

Vannoutuneena Tigi-fanina olen iloinen, että myös koirille on tehty oma SPA-sarja. Olen ihaillut näitä jo pitkään, mutta nyt Kodin ykkösessä oli hyvä tarjous, joten piti lähteä heti hakemaan. Valitettavasti Feeling Flaky-shampoo oli jo ehtinyt loppua, joten tyydyin kakkosvaihtoehtoon; Fears For Tearsiin. Hoitoaineeksi valitsin Furtasticin, joka on tarkoitettu pitkälle ja kiharalle turkille.

Shampoon ja hoitoaineen lisäksi ostin Chiquille uuden flexin, sillä mummuni edesmenneen koiran Tepsun vanha flexi oli jo hieman hajalla ja todella ruman värinen. Kyllä nyt Chiquin kelpaa, sillä uudessa flexissä pituutta on jopa kahdeksan metriä, kun vanhassa oli vain viisi.



Pet Head shampoiden ja hoitoaineiden normaali hinta noin 18-19 euroa, mutta Kodin ykkösessä tarjous 14,95 euroa. Flexin hinta 26,90 euroa.



Pet Head by Bed Head Tigi on tuonut markkinoille kuusi shampoota, kolme hoitoainetta ja yhden hajunpoistaja/deodorantin. Tigin tapaan nämä tuoksuvat ihanilta (jos siis Tigeistä yleensä tykkää). Luonnollisesti tuotteita ei ole testattu eläimillä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

<3

-E-

Karoliina kirjoitti...

Noi on ihan älyttömän hyviä. Ne jättää turkin ihan uskomattoman puhtaaksi. Mä en varmaan enää muita tuu käyttämäänkään.

Maria kirjoitti...

Huippuhauska idea :D

PANDORA kirjoitti...

-E-,
<3 :)

Aleina,
joo mä testasin heti tänä aamuna niitä ja todella puhdasta on. Eikä jättänyt yhtään takkujakaan. Harja vain soljui turkin läpi kun yritin harjata. Turkki ihanan pehmee:)

Maya,
eikö olekin :) Suosittelen!:)