sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Siskopäivä :)

Vietin koko eilisen päivän Ideaparkissa siskoni kanssa. Onneksi! Perjantain uutisten jälkeen tää oli just sitä mitä tarvinkin. Kiitos sisko sulle siitä <3

Niistä uutisista en nyt viitti paljoo tilittää, mutta se mun kadonnut tuttu löytyi vihdoinkin...hukkuneena :´( Olin pukeutunut perjantaina teeman mukaisesti eli pinkkiin. Pääsin kaupasta kotiin ja tarkoituksena kuvata se asu, kunnes sisko soitti ja kertoi uutiset. Mielummin niinpäin, kuin että olisin lukenut netistä. Jokatapauksessa en sit todellakaan pystynyt kuvaamaan sitä asua loppu-illan itkemisen jälkeen. Ens vuonna sit uudestaan :)


Tässä kuitenkin eilisen päivän asu:



Toppi Amisu, farkkuleggarit Gina Tricot, neuletakki H&M, takki Mango, laukku Guess, kengät Tapas ja huivi Pieces


Sitten niitä ostoksia. Chiquille ostin vaaleanpunaiset bootsit, sillä sen tassut palelee kylmällä ilmalla. Itsellenikin ostin talvisaappaat, jotka eivät kuitenkaan näytä niin talvisilta. Kiiltävä keinonahkapinta ja sisällä lämpöinen karvavuori. Ihanan lämpöiset ja keinonahka on ihan hyvä juttu varsinkin loskakeleillä. The Body Shopista ostin body butterin, joka on tarkoitettu kylläkin vauvalle, mutta mulla on niin herkkä ja kuiva iho, että pääsi nyt testaukseen. Olen testannut monia BS:n body buttereita, mutta ne eivät ole koskaan kosteuttanut tarpeeksi. Saa nähdä miten tämän kanssa käy.


Bootsit Chiquille Fifi et Fidosta 32,90 euroa


Vartalovoi noin 21 euroa The Body Shop




Mustat talvisaappaat 44,90 e Din Sko

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos itelles, oli kiva päivä kaikesta huolimatta. <3

-E-

PANDORA kirjoitti...

<3