sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Pikavisiitti Mangossa

Tai no kauhean nopeasta vierailusta ei kylläkään ollut kyse, sillä sain kulutettua aikaa liikkeessä noin tunnin. Kävin siis eilen Ideaparkin Mangossa. En tiedä mitä Mangolle on tapahtunut, mutta en juuri koskaan aiemmin ole löytänyt sieltä hyvänkokoisia vaatteita. Tänä syksynä on tapahtunut ihme, sillä mukaan lähti kolme vaatekappaletta (ja enemmänkin olis irronnut, jos ei olisi raha esteenä tai siis sen puutos :)).

Testasin viime keskiviikkona uudestaan sitä samaa valkoista takkia, mitä jo pari viikkoa aiemmin. Uudestaan kokeiltuani, takki näytti jostain syystä paljon paremmalta. Mietin sitä kuitenkin vielä muutaman päivän ostanko vai en. Eilen sitten lopulta päätin käydä hakemassa sen ja samalla löysin muitakin kivoja juttuja ja aika kului lähinnä sovituskopissa. Tuntuipa muuten kivalta ostaa vaatteita välillä jostain muualtakin kuin Gina Tricotista tai H&M:ltä. Kummassakaan liikkeessä ei siis ole mitään vikaa, mutta vaihtelu virkistää. Ja saipa Ideaparkikin taas uuden syyn vierailulle Bianco Footwearin, Din Skon ja Hair Storen lisäksi.



SE takki 109e


Ohut pitkähihanen 12e
(oikeasti kirkkaanvihreän värinen, kamera vääristää)


Ohut puuvillaneule 15e


Päälle laitoin pitkästä aikaa hameen. Tekonahkatakki, hame ja sukkahousut Hennesiltä, Pooloneule Reviewin, nupukkisaappaat Bronxin, laukku Seppälästä ja lakki Gina Tricotin.



Ei kommentteja: