torstai 29. lokakuuta 2009

Really cold breeze

Tänään päivällä oli vielä melko lämmin, kun aurinko paistoi. Parin tunnin päästä kuitenkin sää muuttui huomattavasti sillä alkoi tuulemaan niin vimmatusti, että tuntui kuin olisin ollut Etelänavalla. Okei, en ole koskaan käynyt siellä, joten en voi noin sanoa, mutta tuuli oli todella kylmä. Edes kymmenen asteen pakkanen ei tunnu noin pahalta.



Kävin ostamassa niitä kuuluisia D-vitamiineja, joista mun äiti jaksaa joka syksy muistuttaa. "Niitä D-vitamiineja pitää syödä koko talven ajan, kun aurinko ei paista", se sanoo. Onneksi tämän kylmän ja pimeän syksyn keskellä on jotain muuta ajateltavaa, meinaan ens kevät ja tietty joulu ennen sitä. Postiluukusta tipahti tänään H&M:n kevään 2010 ennakkokuvasto. Jee! Nuo kuvaston ihanan lämpöiset kesäkuvat piristää mieltä kummasti :)

Olin kyllä hullu, kun pukeuduin mekkoon ja trikoihin. Olisi pitänyt laittaa toppahaalari päälle tai ainakin farkut edes. Puolustukseni sanon kuitenkin, että kun kotoa lähdin niin aurinko lämmitti vielä ihanasti.



Päivän asuna Sister pointin mekko, H&M:n pitkähihanen, takki, trikoot, neuletakki (ei näy kuvassa) ja kaulahuivi, Din Skon saappaat, Vilan käsineet, Guessin laukku ja Gina Tricotin panta

2 kommenttia:

Milja kirjoitti...

Hei löytyyks sun blogia blogilistalta? 8)

PANDORA kirjoitti...

Joo löytyy tai ainakin pitäis löytyä :)