perjantai 9. lokakuuta 2009

Milanon muotiviikot: Kevään 2010 ennakkonäytös

Milanon muotiviikot järjestettiin syyskuun lopulla, jossa alan huippunimet esittelivät kevään 2010 mallistoa.

Valitettavasti vielä on syksy ja pitkä talvi edessä. Kevääseen on kuitenkin kiva kurkistaa jo nyt. Keräsin kasan kuvia, jotka inspiroivat ainakin mua ja piristää keskellä kylmää syyspäivää.


Versace

Versacen näytöksessä nähtiin karamellimaisia pastellisävyjä sekä hulmuavia ja lyhyitä helmoja. Meikkinä malleilla oli lilaa luomiväriä ja kevyesti aurinkopuuteria. Huulet ja hiukset pysyvät luonnollisina.




Dolce & Gabbana

Domenico Dolce ja Stefano Gabbana järjestivät näytöksensä kahdessa osassa. Suunnittelijat olivat tehneet kaksi aivan erilaista mallistoa.

Ainakin D&G jatkavat vielä western teema, sillä ensimmäisessä osassa nähtii
n lännentyyliä parhaimmillaan. Näytöksessä loisti farkku, nahka, hapsut, valkoinen pitsi, korsetit sekä lyhyen lyhyet hameet, mekot ja sortsit. Silmämeikki hehkuu lämpimän ruskean sävyinä ja huulet pysyvät nudena.



Toisessa osassa näytöstä
musta ja punainen oli vahvasti esillä. Mallisto on saanut vaikutteita mm Madonnasta. Mustaa ja valkoista pitsiä sekä kerroksia. Tämän malliston malleilla luomiväri on ruskea myös, huulet kirkkaanpunaiset ja poskipäitä on korostettu paljon.




Giorgio Armani

Ensi keväänä lienee odotettavissa yksi-olkaimisia mekkoja, sillä Giorgio Armanin näytöksessä niitä nähtiin runsaan mitoin. Väreinä hehkuivat violetti, pinkki ja metalli.




Fendi

Fendin mallistossa nähtiin luonnonvalkoista, epäsymmetrisiä leikkauksia, hapsuja, sekä nilkan ympäri sidottavia korkokenkiä. Nudehuulet ovat myös näillä malleilla.


Kuvat: www.coutorture.com

Ei kommentteja: