lauantai 17. heinäkuuta 2010

Buckles

Tilasin mun luotto-Vagabondeille kaveriksi uuden parin. Nyt saan vaihtelua peliin, eikä aina tarvi käyttää niitä samoja. Sitä paitsi en tiedä yhtään koska ne vanhat sanovat itsensä irti. Ensimmäisenä ihastuin remmien solkiin sekä avonaiseen kärkeen. Umpinaiset kengät ovat siitä hankalia, että varpaisiin alkaa sattumaan jos niitä pitää liian kauan jaloissa. Parasta tässä on se, että löysin kerrankin jotain alesta. Kengät tulivat maksamaan 55,50 euroa + 8 euroa postikulut.


Mun synttärimekko saapui eilen uuteen kotiinsa. Mekko on just semmoinen kuin pitikin. Ylläri, että olisi voinut olla kainaloista hieman pienempi, mutta saan takuuvarmasti vyöllä siihen lisää ryhtiä. Tilasin mekon siis Asosilta ja toimitusaika kesti viisi arkipäivää. Tuskin jää viimeiseksi tilaukseksi.

2 kommenttia:

Juulia kirjoitti...

Ihana mekko, pitäisi itsekin kokeilla joskus tilata Asokselta jotain kivaa.

P.S Kyselisin, että mahtaisitko tietää olisiko Glitterissä myynnissä ns. banaanivalkkia eli isoa ponnaria, jonka ympärille pystyisi tekemään nätin juhlanutturan?

PANDORA kirjoitti...

Kiitos! Suosittelen tilaamaan :) Banaanivalkkeihin en ole Glitterissä törmännyt, mutta nutturaverkkoja sekä muita kampausvälineitä sieltä löytyy.

Hair Storen verkkokaupassa näköjään myydään banaanivalkkeja.

http://www.virtuaalisalonki.net/webstore/index.php?frame=&maingroup_id=5&subgroup_id=237&search=&manuf_id=&limit=0&query=&productnumber=