torstai 3. joulukuuta 2009

Suosikit

Nyt täytyy kyllä sanoa, etten ole niin haltioissani Sonia Rykielin ja H&M:n yhteistyömallistosta, kuin olin Jimmy Choosta. Keräsin kuitenkin kollaasin omista suosikeistani. Aika hassua, että kaikki valitsemani on mustaa, vaikka yleensä suosinkin värikästä. Mutta kuten sanottua, poikkeus vahvistaa säännön :)

SR Pour H&M

Mitä mieltä sinä olet Sonia Rykielin ja H&M:n yhteistyömallistosta? 
Entä löytyikö omia suosikkeja?

4 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Mä en innostu noista oikeastaan ollenkaan. Enkä oikeastaan osaa sanoa mikä niissä mättää. Osa on mun mielestä ainakin hyvin "mummomaisia". Se nyt on kuitenkin vaan mun mielipide enkä oo perehtyny mallistoon sen enempää kun blogeissa on näkynyt.

PANDORA kirjoitti...

Joo siis oon samaa mieltä, että melkein kaikki tän malliston alusvaatteet ja yöpuvut on "mummomaisia". Varsinkin ne puuterin väriset vyötärölle yltävät alushousut hyi. Oikeastaan ainoat, joista tykkään paljon, ovat nuo balleriinat, muut taas on ihan kivoja ja loput ei nappaa ollenkaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Musta kaikki näyttää ihanalta noilla malleilla, mutta sitten kun ite iskis noi päällensä, niin ois hauskuus kaukana...:D Sun kollaasista tykkäsin korsetista ja rusettipannasta.

-E-

PANDORA kirjoitti...

Totta!:D