torstai 10. joulukuuta 2009

My new crush

Törmäsin tänään Hennesillä aivan ihastuttavaan neuletakkiin. Väreinä oli harmaa ja beige. Tykkäsin kylläkin enemmän beigestä, mutta päädyin lopulta harmaaseen, sillä beige tuntui sovittaessa paljon löysemmältä (samaa kokoa ne siis oli). Vertaillessani takkeja huomasin, että beige on ohuempaa ja lörtömpää neulosta kuin harmaa. Neuletakki on 100%:sta akryyliä, mutta se ei tunnu pistelevän ja sähköistyvän niin helposti kuin monet muut akryyliä sisältävät vaatteet. Täytyy vaan muistaa käyttää paljon huuhteluainetta.  Hinta on noin 30 euroa.


Mun ottamassa kuvassa se ei ole kovinkaan edustavan näköinen, joten lainasin H&M:n nettikaupan kuvaa, jossa on samanmallinen neuletakki hieman eri neuloskuviolla.





 
Kuva: H&M

Päällä oli H&M:n keinomokkabikeri, paita ja huivi, JC:n neuletakki, GT:n farkkuleggarit, Vilan nahkakäsineet, Din Skon talvisaappaat ja Bianco Footwearin laukku.


 
 

4 kommenttia:

iory kirjoitti...

Blogin uusi ulkoasu on hieno. :) T:harvoin kommentoiva blogisi lukija

PANDORA kirjoitti...

Kiitos paljon! Tosi kiva kuulla!:) Vihdoinkin alan ymmärtämään jotain näiden html koodien päälle. Vielä olisi ihanaa saada otsikoksi joku hieno banneri, mutta sen opetteleminen taitaa viedä vielä aikaa.

T: ei mikään tietokonenero :)

-SL kirjoitti...

Kiva tyyli
tuli muuten mieleen kun kerroit olleesi San Marcossa mitä tykkäsit siitä? millainen aurinkoterassi siellä oli? meidän hotellissa ei ollut edes terassia :D

PANDORA kirjoitti...

Kiitos! :)

San Marco oli ihan kiva hotelli. Ei mitään luksusta, mutta kiva kolmen tähden perushotelli. Siellä kyllä oli terassi, mutten muista oliko kovinkaan iso. Muistinkatkos johtuu varmaan siitä, että siellä satoi vettä lähes koko meidän matkan ajan ja näin vaan parina iltana terassin pystytettävän. Uima-allas ja parveke olivat kuitenkin kiitettävän kokoisia :)Mulla löytyy joitain kuvia hotellista, jos haluut niin voin lähettää sulle :)