perjantai 11. joulukuuta 2009

Styl'D

Olen jäänyt koukkuun MTV:n (jenkkiversion) uuteen stailaus realitysarjaan Styl'D:iin, jossa viisi stailistiksi pyrkivää on valittu kilpailemaan Margaret Maldonado Agencyn (MMA) juniori assistentti ohjelmaan. Kilpailijat pääsevät työskentelemään oikeiden julkkisten kanssa ja kokelaita arvioidaan töiden perusteella yli kahdeksan viikon ajan, kunnes ohjelman lopussa heistä valitaan yksi, joka saa sopimuksen MMA:n kanssa. 



Juniori assistentti ohjelman tuomarit ovat kolme MMA:n seniori stailistia, joiden kanssa kilpailijat työskentelevät julkkisten ohella. Jen Rade ei ole ainoastaan yksi johtavista stailisteista alalla vaan koko juniori assistentti ohjelman johtaja. Hänen lisäksi tuomareina toimivat Julie Weiss ja Eric L. Archibald.

Jen Rade

 Julie Weiss ja Eric L. Archibald

Juniori assistentti ohjelman kilpailijoina ovat Brett, Gary, Janna, Tara ja Cody. Omalta suosikilta Brettiltä onnistuu sekä naisten että miesten stailaaminen. En ole nähnyt vielä yhtään huonoa asua, jonka Brett olisi koonnut. Brettin jälkeen potentiaalia löytyy Garyltä ja Codylta, joilta löytyy silmää pukeutumiseen. Valitettavasti tässä kilpailussa naiset eivät tunnu pärjäävän läheskään yhtä hyvin kuin miehet. Saisivat neidot keskittyä enemmän työhönsä kuin selkään puukottamiseen.


Brett ja Gary


Cody

 Janna ja Tara

Tietysti mukaan on ujutettu draamaa, josta en niinkään välitä, mutta itse stailausta on kiva seurata. Stailausapua tarvitsevina asiakkaina nähdään julkkiksia, kuten Kim Kardashian, Nicole Richie, Colbie Caillat, Tyler Hilton, tyttöbändi Paradisio Girls (jonka yksi jäsenistä on upea-ääninen Chelsea Korka, joka pyrki aiemmin myös Pussycat Dollsin jäseneksi; The Search for the next doll - ohjelmassa) ym. Ensi viikon tulevassa jaksossa stailataan Brenda Song, joka on mielestäni yksi maailman kauneimmista naisista. 

Suosittelen sarjaa lämpimästi kaikille muodista ja stailauksesta kiinnostuneille. 


Kuvat: www.mtv.com

2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

kivan kuuloinen ohjelma voisi alkaa seurata!
joo jos haluat/ehdit niin voit laittaa s-postilla kuvia :)
sen aulan ja uima-altaan näin, laitan sinulle tähän suoran linkin kanssa josta löytyy muutamia kuvia: http://coloredelmare.blogspot.com/2009_05_01_archive.html

PANDORA kirjoitti...

Joo mä laitan sulle kuvia illalla kun pääsen töistä :)