torstai 16. heinäkuuta 2009

I have a new love

Kävin tänään keskustassa hoitamassa työn ja liiton asioita. Samalla kävin kaupoilla "uusintakierroksella" mitä en eilen kerennyt kunnolla katsastaan. No, en tainnut menettää eilen paljoakaan, sillä en löytänyt tänäänkään juuri mitään. Ostin kuitenkin leopardikuvioisen huivin, johon olen täysin ihastunut. Hassua, että kesään asti olen aina vihannut eläinkuoseja. Yksi syy on varmaankin se, että mummuni rakastaa nimenomaan tätä leopardikuvioo ja on koko lapsuuteni ajan käyttänyt näitä leokuosivaatteita, joten mulle tulee se aina mieleen kun niitä katselen. Toinen syy on se, että Pussycat Dollsien Nicole Scherzinger on päässäni tehnyt kuviosta yliseksikkään "pornovaatteen". Joo, no eiköhän tässä tullut jo tarpeeksi ilmaistua aikaisempaa näkemystäni eläinkuoseista. Ostin myös jotain muuta, josta alempana enemmän esittelyä.






Päivän asuna: ne eilen ostetut Gina Tricotin farkut, Saksasta ostettu toppi, Hennesin neuletakki, Mekan loaferit, Axcentin kello ja Bijou Brigiten kaulakoru




Taas päädyin testaileen jotain jota en ostanut. Gina Tricotissa tällainen simppeli puuterinvärinen mekko, joka oli ihan sopivan kokoinenkin tällä kertaa, mutta kuitenkin jäi vielä kauppaan roikkumaan. Ehkä käyn myöhemmin ostaan... tai sit en.


Ja tässä on uusi ihanuus THE HUIVI:




Leopardikuvioinen huivi: 9,95e Pieces


Ja seuraavassa on esittelyä siitä mitä muuta ostin ja mitä testasin sillä heti kotiin päästyä nimittäin...



Tehosekoitin: 49,90e Anttila

...tehosekoitin! Tällaista olen kaivannut jo pitkään, kun Magic Bullettin Ellokselta tilattu huono kopio hajosi vuosi sitten. Ostin heti torilta mansikoita ja tein mansikkapirtelöä. Tämä on ainakin sata kertaa tehokkaampi kuin edellinen ja paljon hiljaisempi myös.





Laitoin pirtelöön paljon mansikoita, vanilijajäätelöä, jugurttia ja maitoa.

Nyt täytyy lähteä pukemaan jotain muuta päälle, sillä Chiquillä on koiratreffit kaverini haukun kanssa ja lähdetään ulos lenkille. Moikka! :)


2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

nam pirtelö, ihana huivi ja mekko sopii sinulle

PANDORA kirjoitti...

Pirtelö olikin tosi hyvää!:) Ai sopii vai? Kiitoksia paljon. Ehkä mun täytyy sit käydä ostamassa se ;)