perjantai 31. heinäkuuta 2009

Eilinen

Tässä eilisen päivän asukuvia:




Paita: Gina Tricot, Siniset trikoot: H&M, sandaalit: Ellos, laukku: Bianco ja kello Axcent


Löysin eilen kaverilleni osan lahjaa, mutta täytyy huomenna etsiä vielä lisäksi jotain muuta. Eilinen päivä menikin kivasti kaupungissa pyöriessä ja ilta taas kahden vanhan luokkakavereiden kanssa hengaillessa. Tänään oli työpäivä ja kiireinen sellainen. Olin tunnin ylitöissä ja kaikenlisäksi vettä alkoi sataan kaatamalla kun lähdin kotiin.


2 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Onpa siistit noi siniset leggarit! Itselläni on pinkit vastaavat, mutt'en häveliäisyyttäni ikinä oikein tule käyttäneeksi niitä. Siniset on kyllä vähän vähemmän Flashdance-meininkiset, ehkä pitäisi testata..

PANDORA kirjoitti...

Totta, että siniset ei oo niin shokeeraavan väriset kuin pinkit, mutta kyllä kantsii testata molempiakin. Mun kaveri kans epäröi aiemmin Hennesillä ostaako nämä siniset trikoot vai ei. Lopulta osti, mutta ei oo kuulemma rohjennut käyttään niitä kertaakaan. Kokeile aluks vaikka mustan, harmaan tai valkoisen kanssa niin siitä on hyvä alkaa varsinkin jos ei ole kovin räikeissä vaatteissa tottunut kulkemaan :)Mut tsemppii sulle, toivottavasti kokeilet ainakin kerran!:)