lauantai 28. elokuuta 2010

The ultimate farewell party

Oho! Tulipa hurjan pitkä tauko, mutta nyt mä oon taas täällä. Viime viikon mökkireissu meni ihan loistavasti, vaikka sää ei ollutkaan parhaimmillaan, eikä päästy yyteriin ottamaan aurinkoa. Olin kyllä siitä tosi harmissani, koska odotin sinne menoa koko kesän. Alkuviikko on mennyt lähinnä töitä tehdessä ja eilen oli neljän ihmisen ultimate läksiäiset. Mentiin ihan nyyttärimeinigillä ja kiva kasa syötävää meille kerääntyikin. Vaikka itse juhlissa hurjan hauskaa olikin on harmittavaa, että näin ihana työporukka hajoaa. Enpä muuten ole tainnut koskaan käydä näin ihanassa asunnossa, joka sisutuksineen kaikkineen muistuttaa uudistettua vanhan ajan kartanoa, lukuunottamatta kartanon emäntää valkoisineen mekkoineen. 

Heh, itse olin kaukana "kartanon emännästä" mutta eilinen asuni näytti tältä:

Tällainen syömiskokoelma saatiin kuuden hengen kesken. Itse olin tällä kertaa laiska kondiittori, joten leipomuksien kunnia menee työkaverilleni.
 
PS! Koska oikeen tuli syksy? Vielä viikko sitten kuljin shorteissa, mutta nyt tarvii olla takki ja huivi päällä. Siis ensi kesää odotellessa!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, noista kuvistahan tuli oikein hyvät!

Me käytiin Coyotessa syömässä ja oli kyllä harvinaisen huonoa palvelua ja melko mitään sanomatonta ruokaa. Ja kaikenlisäks käveltiin sateessa kotiin, ilman sateenvarjoa tietenkin :)

Niin ja piti töissä sanoa, et voidaan alkaa suunnittelemaan sun Helsingin vierailua vaikka heti (Tallinnan matkalle mulla ei välttämättä oo ihan heti varaa)! :)

soliina kirjoitti...

Sulla on ihanat hiukset! Ootko kihartanut, vai miten oot ne tehnyt? (: Sun asu on myös tosi upea (:

PANDORA kirjoitti...

kaisa,
Joo niin tuli, kiitokset sulle :) No hö! Harmi että Coyote petti. Yleensä siellä on loistoruokaa ja palvelukin pelaa.

Aletaan vaan suunnitteleen, mun tarvii vaan kerätä hieman rahaa tai no onhan mulla nyt niihin junalippuihin varaa mutta olis kiva jos olis muuhunkin sitten :)

soliina,
Kiitos paljon!:) Hiusten pesun jälkeen olen puristellut hiuksiini Tigin curls rock almplifieria ja antanut kuivua itsestään ja sit vaan lakkaa päälle :)Eli en ole käyttänyt kiharrinta tms.

-SL kirjoitti...

Kivat hiukset ja panta!
joo viikossa tuli kylmä, harmittaa laittaa kesäkengät pois..

Päivi kirjoitti...

Kiitos ihanista kehuista. Lämmitti niin "kartanon"emännän kuin -isännänkin mieltä.

PANDORA kirjoitti...

-SL,
Kiitos! Niinpä, joutuu hakemaan syyssaappaat kellarista :(

Päivi,
Oi, te vaan ootte niin ihania :)