perjantai 13. elokuuta 2010

Turhuutta(ko?)

Olen pitänyt pientä shoppailutaukoa synttäreideni jälkeen, mutta tänään oli katkaistava taukoilu. Sain joskus heinäkuussa S-marketista etusetelin Sokokselle, jolla saa 10 euroa alennusta ostaessa 50 eurolla.

Vietin siis pari tuntia Sokoksella, pohdiskellen mitä tarvitsen. Lopultahan sieltä löytyi jo pitkään etsimäni korallinvärinen huulipuna, tosin...öhöm vähän kalliimmalla kuin olin ajatellut. Kävin kaikki halvimmat merkit läpi tuloksetta, jonka jälkeen suuntasin epätoivoisena luksusmerkki-osastolle. Kyseessä on Yves Saint Laurentin syksyn uutuus huulipuna, joka oli juuri saapunut kaupan hyllylle. Koostumus on aivan ihanan kosteuttavaa ja laadukasta. Olen viimeksi ostanut huulipunan joskus ammattikoulu aikoina, joten päätin antaa itselleni luvan melkein 34 euroa maksavaan huulipunaan. Tosin, sainhan ostoksistani kymmenen euroa alennusta, eli ei se loppujenlopuksi niin kallis ollutkaan. Huulipunan lisäksi mukaan lähti Maybellinen korallinvärinen huulikiilto (noin 6 e) loppuneen tilalle sekä Rimmelin musta rajauskynä (5 e). Luulin kadottaneeni meikkikynien teroittimen, (joka lopulta löysin) joten ostin tilalle uuden. Vanha puuterivippani oli niin kauheassa kunnossa, että oli parasta hankkia tilalle uusi.

 Pelkästään huulipunan hylsy on jo niin hieno, että se kävisi ihan koristeesta :)

2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Minullakin on tuo sama huulikiilto mutta se ei oikeen näy, joo kyllä merkkimeikeissä on enemmän pigmenttiä

PANDORA kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä :) Huulikiilloissa on se huono puoli, että se antaa enemmän kiiltoa kuin väriä (tai no, sehän taitaa olla sen tarkoituskin)sen takia mä halusin löytää samanvärisen huulipunan, jota voin käyttää huulikiillon alla, jotta väri näkyisi paremmin.