lauantai 19. kesäkuuta 2010

SATC 2

Kävin siis eilen katsomassa Sinkkuelämää 2:sen ja se yllätti mut positiivisesti, sillä olin varautunut paljon huonompaan elokuvaan kriitikoiden takia. Jostain syystä mä tykkäsin tästä ehkä enemmän kuin ykkösosasta. TV-sarjaan verrattuna SATC 2 on todella yliampuva juuri glamourisen sokerikuorrutteen takia, mutta sehän teki leffasta vain paremman. Muuten elokuva käsittelee lähes samoja asioita kuin sarjassakin; ystävyyttä, ihmissuhdekiemuroita, hauskanpitoa sekä designvaatteita.

Suosittelen! Jos ei muuten niin visuaalisuuden kannalta.

JOS JOKU EI OLE NÄHNYT TÄTÄ LEFFAA VIELÄ, KANNATTAA LOPETTAA LUKEMINEN TÄHÄN, SILLÄ SEURAAVAKSI TULEE MUUTAMA JUONIPALJASTUS!

Ensinnäkin vaatteet olivat aivan ylivedot (lukuunottamatta niitä 80-luvun kauheuksia, heh ;)) Ihastuin Carrien sähkönsiniseen mekkoon totaalisesti ja mä haluan samanlaisen myös. Btw Samantha näytti tuhat kertaa paremmalta siinä ensi-iltamekossa kuin Miley Cyrus. Onneksi Mileya ei näytetty kuin muutaman minuutin ajan, sillä muuten se olisi pilannut koko leffan. Voi varmaan huomata, etten ole mikään Mileyn ykkösfani. Sensijaan Penelope Cruz oli hyvä lisäys, samoin Liza Minnelli.



Samantha Jones on edelleen koko sarjan paras ja hauskin hahmo. Ilman suorapuheista ja räväkkää Samanthaa Sinkkuelämää ei olisi läheskään yhtä hyvä.


Ei kommentteja: