torstai 20. toukokuuta 2010

Sunny day

Vitsit on ollut niin ihanaa kun meille on suotu näin lämpimiä päiviä. Varsinkin superpitkän talven jälkeen tämä tuntuu melkein palkinnolta. Tänäänkin oli ihan mielettömän aurinkoinen päivä ja vielä pari lisää tulossa. Sunnuntaina pitäisikin alkaa vähän viileämpi putki ja mm sadettakin luvassa. Buu.

Käväisin tänään kaupungissa lähinnä työasioissa ja poikkesin samalla pariin kauppaan, mutta eipä siellä ollut mitään ihmeellistä. Hyvä välillä näinkin päin :) Olen menossa illemmalla uudestaan töihin, sillä meillä on tiedossa kuukauden palaveri.

Päivän helleasuna toimi:

 H&M:n hame, jenkeistä ostettu toppi sekä Andiamon ballerinat. Kaulakoru Glitteristä, kello Axcentin ja laukku Rodokselta.

Tietääkö muuten joku, mistä täältä Tampereelta saa kunnollisia kipparinlakkeja? Tiedän, että ainakin punanaamiosta saa, mutta en haluaisi mitään "lelun" näköistä.

5 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Ihanat hiukset!

PANDORA kirjoitti...

Kiitos! :D

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mielettömän ihanasti tukka! Millä oot sen laittanu? jotain kihara juttuja vai ootko vaan puristellu sen jonku aineen kans? Ja tosi nätti tuo asuki :)

Maria kirjoitti...

Kiitoksia. Odotti ihana yllätys tänään postilaatikossa pitkän päivän jälkeen.

PS. Oli säilynyt ehjänä :)

PANDORA kirjoitti...

Anonyymi,
Kiitos paljon!:) Mulla on luonnostaan taipuva tukka ja ennen kuin hoksasin kuinka helpot hiukset mulla onkaan, käytin runsaasti aikaa hiusten suoristamiseen, mutta ei niistä ikinä tullut niin suorat kuin olisin halunnut.

Eli suihkun jälkeen laitan kosteisiin hiuksiin hieman Tigin Curls Rock Amplifieriä ja puristelen hiuksia ja annan kuivua kokonaan. Mulla on tosi jäykät ja karkeat hiukset joten ne pysyy hyvin enkä tarvi edes lakkaa :D

Maria,
Ole hyvä vain! Ihanaa, että tuli noin nopeasti ja hyvä että oli ehjä! :D