sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

My summerday

Kävin eilen hoitamassa pari asiaa keskustassa ja sen jälkeen vedettiin tavallista pitempi kävelylenkki haukun kanssa. Lenkkeilyn jälkeen aloin valmistautuun iltaa varten.






Valkoinen perustoppi ja hiuspanta: H&M, oranssi toppi ja käsikoru: GT, shortsit: Only, laukku: Miss Sixty, hapsukengät: O.I.S ja aurinkolasit: Lindex


Oltiin eilenkin siellä "melkein terassilla". Kävi niin, että neljän aikoihin aurinko meni pilveen ja pysyi piilossa koko loppuillan. Nyt olisi ollut terassilla vapaita paikkoja, mutta ei me tarjettu siellä. Mulla ei ollut pitkähihaista mukana, toisin kuin edellispäivänä, jolloin en edes tarvinnut sitä :) Meidän terassireissu sitten venähti vähän pidemmäksi ja jatkettiin yökerhoon tanssimaan.





Mekko: Gina Tricot, leggarit: Stockmann, laukku: Guess, korkkarit: Vagabond, panta: H&M, sininen rannekoru ja korvikset: Glitter, violetti rannekoru: joku ikivanha


En ole pitkään aikaan viettänyt näin biletysrikasta viikonloppua, mutta kivaa oli. Tänään olisikin tarkoitus palautua huomista työpäivää varten, joten ohjelmassa on olemista, rannalla makoilua ja koiran kanssa lenkkeilyä.


2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Eka tyyli on tosi ihana ja hieno laukku

PANDORA kirjoitti...

Kiitos paljon :)