perjantai 10. syyskuuta 2010

...

Mun synttäreiden jälkeen päätin pitää shoppailulakon ja pitää siitä kiinni niin kauan kuin pystyn. Alkuviikosta tämä lakkoilu meni sitten lopulta rikki. Olin melkein kaksi kuukautta ostamatta vaatteita, kenkiä, ym, joka on iso saavutus multa, sillä en ole koskaan pystynyt olemaan ostamatta kolmea viikkoa pidempään.

Nyt teitä varmaan kiinnostaa tietää mitä ostin. Täytyy sanoa tähän väliin, että tuskin olen pitkään aikaan harkinnut minkään vaatteen ostamista näin pitkään. Löysin Hennesiltä hupullisen syystakin, joka on tarpeeksi pitkä hameen kanssa käytettäväksi. Lyhyet takit on niin hankalia koleina syyspäivinä. Pähkäilin pitkään minkä värisenä takin valitsen ja päädyin lopulta käytännölliseen mustaan. Hinta oli noin 40 euroa.
Väsäsin tuossa yhden tilauskakun siskon kaverille muutama päivä sitten...

 

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Päätit sitte pitää ton takin mustana;) Aivan ihana kakku! Päädyit tekemään itse ruusutkin..? Jotenkin näyttää tässä kuvassa suklaiselta, vai minkäs makunen siitä tuli?

T:Laura

PANDORA kirjoitti...

Joo musta on niin käytännöllinen väri ja helppo yhdistellä. Kiitos, oon kyllä itsekin tosi tyytyväinen. Kerrankin!:)Joo, unohdin aluks sen mun tekniikan millä sain noi ruusut aina onnistumaan, mutta palasihan se lopulta viiden vuoden jälkeen. Ja oli kyllä tosi suklaisen makuinen, eikä liian makea.

Päivi kirjoitti...

Taas ihmettelen noita sun kondiittoritaitoja. Oot kyllä ihan pro! Täällä Ranskassa on upeita leipomoita ihanine leivoksineen ja kakkuineen joka kulmalla (käynkin aina kuolaamassa niitä ohimennen), mutta toi menis ihan täydestä niiden rinnalla.

PANDORA kirjoitti...

Kiitos Päivi! Toi on kyllä tosi iso kohteliaisuus, jos mun taitoja verrataan keski-eurooppalaisiin mestareihin. Varsinkin kun itse arvostan keski-eurooppalaista konditoriakulttuuria hyvin paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

Et haluis kertoo ton kakun reseptiä? Näyttää todella herkulliselta!

PANDORA kirjoitti...

Isot kiitokset, mutta valitettavasti tän kakun resepti on salainen :( Voisin kyllä tehdä postauksen yhdestä samantapaisesta kakusta:)

Laura K kirjoitti...

Ihana takki! :)

PANDORA kirjoitti...

Kiitos :)