keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Clutchin metsästystä

Käväisin tänään keskustassa ostamassa tulevaan juhla-asuuni sopivan laukun, jonka löysin jo aikaisemmin, mutta jätin kauppaan siltä varalta että löytäisin vielä paremman. No, koska etsimäni clutchin väri pitää olla turkoosi, ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin tämä. Positiiviseksi yllätykseksi laukun sävy oli melkein sama kuin mekkoni eräs yksityiskohta. Matkalla tarttui myös pari muuta juttua mukaani.



























































Clutch: Pieces, Hinta: 16,90e

Huivi: Pieces, Hinta: 12,95e

Tunika: Ichi, Hinta: 25,95e

Samaa huivia olen myöskin kattellut jo monta kertaa, mutta aina jättänyt sen ostamatta. Ichin tunika on aika väljän kokoinen, mutta vyöllä siitä sai aivan ihanan asun kokoon. Ei muuten ole kovin kannattavaa kuvata valkoista paitaa, valkoista kaapinovea vasten :)

Käyn n. kerran vuodessa (jos sitäkään) maalla. Mökkeily ei vaan ole mun juttuni. Nyt koittaa tämän vuoden luultavasti ainoa mökkeilyreissu. Lähden viikonlopuksi Sippolaan, isäpuoleni omistamaan lapsuudenkotiinsa. Äitini lupasi hoitaa ruokapuolen, mutta ostin silti pienen määrän herkkuja mukaan. En ole myöskään mikään makkaransyöjä, mutta nyt teki vaan niin mieli kun en oo syönyt grillimakkaraa varmaankaan viiteen vuoteen. Nuotiolla paahdetut vaahtokarkit kuuluvat kuitenkin aina mökkeilysyömiseeni.














Ja päivän asuna oli:




























Tunika: Tally Weijl (Rodos)

Neuletakki: H&M

Trikoot: H&M

Kengät: Spirit

Laukku: Guess

Vyö: Lindex

Kaukokoru: H&M

Käsikoru: Indiska

Ja ihan lopuksi koiravauvani kuva :)















2 kommenttia:

iory kirjoitti...

Blogisi vaikuttaa ihan lupaavalta, mutta mielestäni kannattaa vaihtaa tekstinmuotoilua paremmin erottuvaksi, näin tekstejäsi on helpompi ja mukavampi lukea. Saatan päätyä tänne vielä toisenkin kerran ja onnea uuden blogin kanssa! :)

PANDORA kirjoitti...

Kiitos kommentista ja onnitteluista :) Itseasiassa mietin itsekin tuota tekstityyppiä ja on hyvä saada palautetta siitä näin alkuvaiheessa. Eiköhän seuraava postaus tule jo erilaisella tekstinmuotoilulla.